در جلسات هفتگی معالم القرآن حسینیه قرآن و عترت بنیاد قرآن در هفتهای که گذشت حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا نیشابوری امام جمعه رودبار قصران به تدریس موضوع حکمرانی قرآنی، گشایش قطعی بعد از تحمل سختیها پرداختند.
جلسه با قرائت قرآن آغاز گردید و پس از آن حجت الاسلام والمسلمین نیشابوری به تدریس پرداختند.
ایشان فرمودند:
رب اشرح لی صدر و یسرلی امری… خیلی خوشحالیم که در خدمت شما هستیم و از بنیاد قرآن بابت دعوت از ما تشکر میکنیم.
ایشان افزودند:
گشایش در دل سختی ها قرار داده شده چیزی که در زمان حاضر هم باید مورد توجه قرار گیرد صبر و بردباری نسبت به سختی های زندگی است خداوند فرموده است که انسان در اوج سختی ها به نعمت میرسد فان مع العسر یسرا، انسان باید توجه داشته باشد که خداوند چنین فرموده و بر همین اساس سنتهای اعطایی از طرف خداوند وجود دارد که شرط دستیابی و درک آن ها توکل و ایمان قوی است به عنوان مثال
- سنت احاطه نعمت بر بلا
- موازنه صبر و بلا، بالاتر و بیشتر
- موازنه بلا و امید، افزایش و شدت
- سنت اجر و پاداش، بیشتر شدن
- سنت زهوق باطل، باطل رفتنی است
الإمامُ عليٌّ عليه السلام : يَنزِلُ الصَّبرُ على قَدرِ المُصيبَةِ.
صبر ، به اندازه مصيبت عطا مى شود .
أفْضَلُ الاْعْمالِ أحْمَزُها برترین کارها دشوارترین آن هاست
این حدیث که از پیامبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) نقل شده است نشان مى دهد طاعات و اعمال خیر هر قدر انجام آن از نظر جسمانى یا روحى سنگین تر باشد فضیلت و ثواب آن بیشتر است.
امام حسن سلام الله علیه :
اَلبُخلُ أن یَرَى الرَّجُلُ ما أنفَقَهُ تَلَفاً و ما أمسَکَهُ شَرَفاً.
بخل آن است که آدمى آنچه را بخشیده است، تلف و آنچه را نگه داشته شرف بپندارد.
حجت الاسلام والمسلمین نیشابوری ادامه دادند:
نويسنده کتاب «عقائد الاماميّه» در مورد قيام يهود در خاور ميانه و تشکيل دولتي به نام «اسرائيل» در سرزمين فلسطين، و بالاخره متلاشي شدن حکومت آنان، با شرکت اعراب و مسلمين به کمک يکديگر، و به ويژه ارتش نيرومندي که از طريق عراق براي سرکوبي يهود عازم فلسطين مي شود. در حديث بسيار جامع و جالبي از اميرمؤمنان علي (عليه السلام) چنين نقل کرده است:
«قال أمير المؤمنين (عليه السلام): وستأتي اليهود من الغرب لإنشاء دولتهم بفلسطين.
قال النّاس: يا أبا الحسن! أنّي تکون العرب؟
أجاب (عليه السلام): أنذاک تکون مفکّکة القوي، مفکّکة العري، غير متکاتفة وغير مترادفة.
ثمّ سئل (عليه السلام): أيطول هذا البلاء؟
قال: لا، حتّي إذا أطلقت العرب أعنّتها ورجعت إليها عوازم أحلامها، عندئذ يفتح علي يدهم فلسطين، و تخرج العرب ظافرة و موحّدة، وستأتي النجدة من العراق، کتب علي راياتها القوّة، و تشترک العرب والإسلام کافّة لتخلّص فلسطين، معرکة و أيّ معرکة في جلّ البحر، تخوض النّاس في الدماء و يمشي الجريح علي القتيل.
ثمّ قال (عليه السلام): و ستفعل العرب ثلاثاً، وفي الرابعة يعلم الله ما في نفوسهم من الثبات والإيمان، فيرفرف علي رؤوسهم النصر
ثمّ قال: وأيم الله يذبحون ذبح النّعاج حتّي لا يبقي يهوديّ في فلسطين
اميرمؤمنان (عليه السلام) فرمود: يهود براي تشکيل دولت خود در فلسطين، از غرب ـ به منطقه عربي خاور ميانه خواهند آمد.
عرضه داشتند: يا اباالحسن! پس عربها در آن موقع کجا خواهند بود؟
فرمود: در آن زمان عربها نيروهايشان از هم پاشيده و ارتباط آنها از هم گسيخته، و متّحد و هماهنگ نيستند.
از آن حضرت سئوال شد: آيا اين بلا و گرفتاري طولاني خواهد بود؟
فرمود: نه، تا زماني که عربها زمام اُمور خودشان را از نفوذ ديگران رها ساخته و تصميمهاي جدّي آنان دوباره تجديد شود آنگاه سرزمين فلسطين به دست آنها فتح خواهد شد، و عربها پيروز و متّحد خواهند گرديد، ونيروهاي کمکي از ـ طريق ـ سرزمين عراق به آنان خواهد رسيد که بر روي پرچمهايشان نوشته شده: «القوّة» و عربها و ساير مسلمانان همگي مشترکاً براي نجات فلسطين قيام خواهند کرد ـ و با يهوديان خواهند جنگيد و چه جنگ بسيار سختي که در وقت مقابله با يکديگر در بخش عظيمي از دريا روي خواهد داد که در اثر آن مردمان در خون شناور شده و افراد مجروح بر روي اجساد کشته ها عبور کنند.
آنگاه فرمود: و عربها سه بار با يهود مي جنگند، و در مرحله چهارم که خداوند ثبات قدم و ايمان و صداقت آنها را دانست هماي پيروزي بر سرشان سايه مي افکند.
بعد از آن فرمود: به خداي بزرگ سوگند که يهوديان مانند گوسفند کشته مي شوند تا جايي که حتّي يک نفر يهودي هم در فلسطين باقي نخواهد ماند.
بیش از این اوقات شما عزیزان رو نمیگیریم یاد شهدای غزه را گرامی میداریم و امیدواریم که هر چه سریع تر نابودی رژیم غاصب صهیونیستی را ببینیم انشاالله…