حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی حسین زاده دبیر کل بنیاد قرآن کشور در حاشیه رونمایی از تندیس بانوی نامی ایران در حوزه مدیریت،کارآفرینی و روز جهانی کودک گفتند:
“رب هب لی حکمما و الحقنی با الصالحین”
(پروردگارا مرا حکمت ببخش و به صالحین ملحق گردان)
رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمودند که سرلوحه اعمالمان محبت به علی بن ابیطالب علیه السلام است.
با درود به کودکان شهید فلسطین و لبنان و سلام خاص خدا به شهید مطهر و حکیمِ مجاهد سید حسن نصرالله و با سلام به شما عزیزان فرهنگیان مدیران و مسئولین محترم پاکدشت و با تقدیر از دعوت دو بانوی پرتلاش و گرامی داشتنِ تجلیل و تکریم از بانوی فرهیخته، سرکار خانم اکرم و فاطمه کشمیر مدیران مهدکودک مهرآنا. در روز جهانی کودک در پیشوا شاهد رشد و ارتقا فرهنگی در مراکز فرهنگی و مهدکودکها هستیم. حسین زاده اضافه کرد: امروز کودکان در آرامش و آسایش در این مراکز فرهنگی مشغول به آموزش هستند، امیدواریم کودکان سراسر دنیا از جمله فلسطین، لبنان و غزه هم در آرامش زندگی خود را ادامه دهند. دبیر کل بنیاد قرآن کشور ادامه داد: امروز دو بانوی پیشوایی، خانمها فاطمه و اکرم کشمیر در عرصه علم و فرهنگ پیشتاز هستند و امیدواریم همه بانوان در زمینههای علمی و قرآنی به موفقیتهای ارزنده دست یابند. حسینزاده اظهار کرد: بنیاد علمی قرآن از سال ۵۹ تأسیس شد و در زمینههای آموزشی، علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری نزدیک به نیم قرن تلاش و کوشش کرده است. وی گفت: از سال ۹۵ تلاش ما بر این بوده حکمرانی قرآنی را در سطح آموزش دنبال کنیم و در این زمینه حکمرانی کودک و دانش آموزی را اجرا کنیم. دبیر کل بنیاد قرآن کشور با بیان این که آموزش و پرورش نقش تربیتی در فرهنگ سازی محبت به آل الله را دارد، گفت: بیشترین مشکل امروز در کشور دور شدن کودکان و فرزندان ما از اهل بیت است، متأسفانه نگاهها معطوف به غرب شده و بایستی با فرهنگ سازی در آموزش این بدعت نامناسب را اصلاح کنیم. رسولُ اللّه صلّى الله عليه و آله وسلّم: قَلبٌ لَيسَ فيهِ شَيءٌ مِنَ الحِكمَةِ كَبَيتٍ خَرِبٍ ، فتَعَلَّموا ، و عَلِّموا ، و تَفَقَّهوا ، و لا تَموتوا جُهّالاً ؛ فإنَّ اللّه َ لا يَعذِرُ عَلَى الجَهلِ، میفرمایند: دلى كه در آن چيزى از حكمت نباشد، مانند خانه اى مخروبه است. پس، دانش بياموزيد و بياموزانيد و فهميدگى به دست آوريد و نادان نميريد؛ زيرا خداوند عذرِ نادانى را نمى پذيرد. و یعنی نباید فقط فرزندانمان را به بیرون از خانه هدایت کنیم که جز ویرانی نیست. تربیت و هدایت روش و منش میخواهد؛ مولفههایی در حکمرانی کودک باید مورد دقت و بررسی قرار گیرد…
نظام تربیتی صحیح در خانه، نظام آموزشی درست در مدرسه، مراقبت در رفاقت کودکان و یا نظارت بر ارتباطات آنان، مهار کردن فضای مجازی، تشویق به مطالعه و یافتن الگوهای برتر و خوب، پیش بینی و آینده نگری برای آسیبهای کودکان، حضور در مراسمهای مذهبی و جشنها، ارتباط صمیمیت و رفت و آمد با خانوادههای دینی و مذهبی و صله رحم، تغییر رفتار و گفتار والدین به صورت صحیح با کودکان، تشویق و احترام به کودکان، کشف استعدادهای نهفته آنان و تربیت خاص، تغییر اساسی کتب درسی و رفع نیازهای فکری، ایجاد فضای شادی و نشاط، تعلیم مربیان و معلمان خُبره و ویژه برای کودکان. همچنین فرزندان را باید از ۵ مانع برداشت و به حالت عامل ایجاد کرد:
مانع اعتقادی، مانع اخلاقی، مانع عرفانی، مانع اجتماعی و مانع تربیتی که پیامبر دین مبین اسلام نیز به آن اشاره فرمودند.
تقدیر از دو بانوی نامی کشور در روز جهانی کودک
پیام دبیرکل بنیاد قرآن کشور به مناسبت روز جهانی کودک
پیام دبیرکل بنیاد قرآن کشور به مناسبت روز جهانی کودک
لینک کوتاه : https://bonyadeghoran.com/?p=2838
- نویسنده : سید مرتضی میری
- ارسال توسط : مدیر محتوا
- منبع : بنیاد قرآن و ایسنا
- 112 بازدید
- بدون دیدگاه